INTREABA-MA ORICE !

Ce este BlackBerry

     Telefoanele Blackberry sunt produse de RIM si au avut de-a lungul timpului un succes fulminant datorita performantelor ridicate si faptului ca pot fi utilizate extrem de usor. 
     Meniurile intuitive si designului mulat pe cerintele si celor mai exigenti tineri si oameni de afaceri, au facut din aceste device-uri un adevarat trend. Initial, acestea erau telefoane cu dimensiuni mari, nu aveau un design foarte special iar materialul din care erau facute desi le facea foarte rezistente, nu facea sa spuna ceva despre posesor.

     Ele erau apreciate de cei ce trimiteau mail-uri cand nu erau la birou si tineau legatura in special cu colegii din mediul corporatist. - In timp, insa, lucrul acesta s-a schimbat, si au fost create variante cu design-uri atractive mai multor categorii sociale si deasemenea cu functii ce raspundeau nevoilor mai multor utilizatori.

    In Romania, am intalnit multe modele importate de operatorii nostri, dar bineinteles pe piata se gasesc in acest moment cam toate variantele produse de RIM. Deja seria Bold si Curve, ne duc direct cu gandul la un device Blackberry cu un design deosebit de atragator si cu performante ce pot satisface si pe cel mai aprig carcotas.

   *********************************************
 BlackBerry, sase noi modele in 2013

      Producatorul canadian pregateste lansarea a doua telefoane in aceasta luna
      Desi nu a fost prezenta la CES 2013, compania RIM pregateste doua lansari pentru data de 30 ianuarie. Este vorba despre un model full touchscreen si unul pentru fanii BlackBerry ce prefera tastatura QWERTY.

    Pana la sfarsitul anului, Research in Motion are in plan lansarea a sase telefoane BlackBerry, care sa acopere toate segemntele de piata: high-level, middle si modele mai ieftine. Compania canadiana nu va produce telefoane exclusive, disponibile doar opentru o retea de telefonie mobila.

     Utilizatorii vor avea la dispozitie aproximativ 70.000 de aplicatii in BlackBerry App World. Comparativ, in App Store sunt aproape 800 de mii de aplicatii, in Google Play aproximativ jumatate de milion iar utilizatorii Windows Phone au lacces la peste 120 de mii de aplicatii. App World va contine 90% dintre 600 cele mai populare aplicatii, potrivit The Register.

     RIM spera sa revina in atentia utilizatorilor dupa lansarea de pe 30 ianuarie. Noua versiune BlackBerry OS 10 se va infrunta cu Windows Phone 8 pentru pozitia a treia in topul sistemelor de operare.

     Targului de tehnologie CES (Consumer Electronics Show) are loc la Las Vegas intre 8 si 11 ianuarie 2013. sursa
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...