INTREABA-MA ORICE !

. Ce este "planking"?

    Despre planking, "arta" de a sta teapan intr-un mod ciudat, s-a tot scris. Mai intai de toate, n-are niciun sens. Poate asta-i si farmecul ei. Pe de alta parte, poate fi un joc periculos. 

    Asa-zisul "fenomen planking" a ucis un tanar nestiutor in Australia. Oamenii stau cu fata-n jos, pe un obiect, intr-un loc ciudat sau in fata unui monument celebru, lasandu-se fotografiati de ceilalti.





    Unele "sedinte" de planking s-au sfarsit tragic, fie cu raniti, fie cu morti. Jocul este inofensiv, cat timp se petrece "pe pamant". La urmatorul nivel insa, trebuie sa te cateri pe vreo cladire, o cale ferata, un gard. Si asta este stupid. Si periculos.
  Au aparut chiar si bloguri, cum ar fi iPlanking sau pagini de Facebook (Brisbane Planking Association), dedicate acestui joc. Iata cateva fotografii ale "plankerilor" din lume. (sursa: businessinsider.com)
 Ce este "planking",fenomen planking,planking owling and,planking pictures,planking wikipedia,planking meaning,planking traducere,planking yo,planking fail,
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...