INTREABA-MA ORICE !

Ce este Skype

    Despre Skype

 Skype şi Microsoft au planuri mari

    Skype face parte acum din Microsoft. Împreună vom oferi o tehnologie inovatoare prietenilor, familiei şi colegilor de pretutindeni. Acum clienţii noştri vor beneficia de oportunităţi şi mai interesante. Vom permite şi mai multor persoane să ţină legătură în mai multe moduri, care le pot transforma şi îmbunătăţi viaţa. Acesta este doar începutul.

    Ce este Skype?

   Skype vă permite să aveţi activităţi împreună cu ceilalţi atunci când sunteţi la distanţă. Cu mesajele instantanee, apelurile vocale şi video de la Skype este mai simplu să vă împărtăşiţi experienţele cu persoanele importante pentru dumneavoastră, oriunde s-ar afla acestea.

   Folosind Skype, puteţi să spuneţi o poveste, să sărbătoriţi o zi de naştere, să învătaţi o limbă străină, să ţineţi o şedinţă, să lucraţi cu colegii – practic aproape tot ceea ce trebuie să faceţi împreună în fiecare zi. Puteţi folosi Skype pe orice dispozitiv – pe telefonul, computerul sau televizorul dumneavoastră pe care este instalat Skype. Utilizarea Skype este gratuită – de exemplu, pentru a discuta, a vedea şi a trimite mesaje instantanee către alte persoane de pe Skype. Puteţi încerca chiar şi apelurile video în grup, folosind cea mai recentă versiune Skype.



    Dacă plătiţi o sumă mică, puteţi face mai multe lucruri, în mai multe moduri, cu mai multe persoane – cum ar fi să apelaţi numere de telefon, să aveţi acces la WiFi sau să trimiteţi mesaje SMS. Puteţi să folosiţi un credit preplătit sau să cumpăraţi un abonament, în funcţie de ceea ce doriţi. În lumea afacerilor, acest lucru înseamnă că puteţi strânge laolaltă întregul ecosistem de angajaţi, parteneri şi clienţi pentru a finaliza diferite activităţi. Instalaţi Skype acum şi adăugaţi-vă prietenii, familia şi colegii. Nu va fi greu să îi găsiţi; sute de milioane de persoane folosesc deja Skype pentru a face diferite lucruri împreună.

   Detalii de contact

Înfiinţată în anul 2003 şi având sediul în Luxemburg, Skype este o divizie a Microsoft Corp. (NASDAQ: MSFT).

Skype Communications SARL
23-29 Rives de Clausen
L-2165 Luxemburg
Nr. înreg.: R.C.S. Luxembourg sub nr. B100.468
CIF: LU 20981643
skype download gratis,
skype romana,
skype online,
cont skype,
skype mobile,
skype download,
skype register,
skype free download for windows 7,
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...