INTREABA-MA ORICE !

Cum se machiaza

     Machiaza-te ca o profesionista!

     Nimic mai simplu decat sa te machiezi impecabil, ca o adevarata profesionista, daca tii cont de cateva reguli! Si pe masura ce exersezi, o sa devii tot mai priceputa, iar "ritualul" va fi tot mai scurt.


     1. Aplica fond de ten si pe gat si pe decolteu, altfel o sa arati ca si cum ai avea o masca pe fata. In acelasi spirit, e extrem de important sa iti alegi fondul de ten potrivit nuantei pielii tale, in niciun caz unul prea inchis sau prea deschis.





    2. Suge-ti obrajii si da-te cu un pic de pudra pe pometi: nici prea mult, nici prea putin. Atat cat sa para ca esti un pic imbujorata si sa ai un look sanatos si fresh!

     3. Urmeaza conturul buzelor, cu un creion in aceeasi nuanta ca si rujul. Atentie: ideea e nu sa iti conturezi vizibil buzele, ci sa impiedici rujul sa curga pe timpul zilei! Daca nu respecti aceasta regula, nu te menajam: risti sa arati ca o pitzipoanca!

    4. Apoi, urmeaza tusul pentru ochi. Maro, negru, gri - culoarea e mai putin importanta decat felul in care trasezi liniile! Nu le duce prea mult spre exterior, chiar daca tie ti se pare ca esti sexy si ca ai un look de “pisica salbatica”, si nu le face prea groase. Mai departe, continui cu fardul de pleoape – obligatoriu, trebuie sa ai la indemana doua nuante complementare. Fie ca e vorba de tonuri de auriu, roz, violet, gri sau verde, e esential ca in colturile interioare sa te fardezi cu nuanta mai deschisa, iar spre exterior sa folosesti fardul mai inchis.

    5. In ceea ce priveste rimelul, tine ochii deschisi in timp ce esti “in actiune” si machiaza-ti genele de sus si cele de jos pe rand, curbandu-le si alungindu-le cu rabdare. Nu trece cu periuta rimelului de mai mult de trei ori peste fiecare rand de gene, ca sa nu le incarci.sursa

***************************************************************************

Cum se machiaza fiecare zodie 

Leu

     Nu ai nevoie de sfaturi pentru ca ai inteles singura cum te poti pune in valoare. Ca si zodia pe care o reprezinti, esti tu insati un simbol si folosesti machiajul nu ca pe o necesitate ci ca pe o anexa care sa-ti creioneze mai bine trasaturile. Mergi in continuare pe propria-ti intuitie si nu te lasa influentata de sfaturile “binevoitoarelor”.
Fecioara

     Chiar daca nu constientizei inca, esti naturaletea intruchipata. Asta nu e neaparat un lucru bun, pentru ca toti din jur te vor percepe ca pe o fire rece, ajungand sa ti se impute o frigiditate nu doar sexuala ci si sentimentala Din punct de vedere al machiajului vei folosi doar la nevoie culori cat mai apropiate de natural, fara sa lasi culoarea sa se impuna pe fata ta.


Balanta

    Discretia si armonia sunt cuvintele de baza pentru tine. Dispui de mult bun gust si rafinament ceea ce ar trebui sa te faca sa ai mai multa incredere in tine. Uneori insa simti nevoia sa iesi in evidenta prin machiaj profesionist. Fa-o, pentru ca-ti sta bine, dar doar ocazional, penrtu ca altfel iti vei strica imaginea de persoana care stie ce sa faca cu machiajul pe fata ei.


Scorpion

    Cel mai bine te prind nuantele inchise si cele contrastante. Dar daca vrei sa cuceresti pe cineva, un simplu ruj, rosu aprins, va fi suficient pentru a pune pe jar persoana respectiva.


Sagetator

   Personalitatea ta marcanta te impiedica sa mai acorzi vreo importanta machiajului. Si in general asa si este, pentru ca tu reusesti sa cuceresti o persoana in primul rand prin personalitate. Barbatii te privesc in ochi si vrajiti de vorbele tale nu mai cauta nici un fel de amanunt al fetei. Asa ca vei avea succes atata vreme cat vei controla tu comportamentul si limbajul si nu invers.
Capricorn

    Ai grija, pentru ca machiajul tau trebuie sa fie perfect. Chiar daca esti capabila de emotii intense, barbatii vor altceva decat sentimente. Asa ca va trebui ca machiajul tau sa fie trasat precis iar culorile folosite sa fie bine definite si sa-ti puna in valoare chipul.


Varsator

    Te remarci aproape intotdeauna, dar nu din cauza machiajului. Sau mai bine zis, uneori te remarci prin machiajul strident pe care il pui pe fata ta. De exemplu, femeile vor vedea imediat ca ti-ai dat cu prea mult ruj pe bune, dar barbatii vor remarca modul in care lingi o inghetata sau mananci un fruct – o banana…


Pesti

   Esti adepta naturalismului in machiaj, dar uneori te autodepasesti si iti eprmiti sa fii extravaganta. Este in regula, penrtu ca in general te pricepi sa alegi culorile care trebuie.
Berbec

   Machiajul tau poate fi intimidant pentru un barbat, dar asta inseamna ca ii transmiti niste fiori, lucru care nu-l lasa rece pe nici un mascul. Mai mult, din machiajul tau barbatii descifreaza personalitatea ta marcanta, independenta si increzatoare in sine.


Taur

    Nu intotdeauna meriti nota 10 cu felicitari, dar despre machiajul tau se poate spune ca este aproape la fel cu cel al unei profesioniste. Mai ales ca faci parte din persoanele care au grija de propriul corp.


Gemeni
 
    Daca ar trebui data definitia paralelismului in machiaj, atunci cu siguranta s-ar face referire la tine. Pentru ca niciodata tu si machiajul nu va veti intalni intr-un punct de convergenta. Asta pentru ca nu vrei sa tii cont de sfaturi si crezi ca le stii pe toate.


Rac

    Mereu ai stiut ca machiajul trebuie sa-ti imblanzeasca chipul, motiv pentru care preferi culorile pastelate si nuantele usoare. Pentru ca multi te considera o scorpie si atunci ai nevoie de ceva care sa atenueze imaginea asta in ochii celorlalti.sursa

machiaj,machiaj de zi,cum se machiaza selena gomez,cum se machiaza angelina jolie,cum se machiaza ochii caprui,cum se machiaza ochii verzi,
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...