INTREABA-MA ORICE !

Cum ma protejez pe internet

     Trei cele mai bune solutii de protectie pe internet


     Liderul din  cele mai bune solutii complete de protectie pentru Internet este Bitdefender Internet Security 2013, program care are cele mai mari scoruri in teste. Programul ofera protectie pe Facebook si Twitter, lasand utilizatorul sa seteze optiunile de safe browsing, control parental si monitorizare. In plus, acesta detecteaza programele malitioase si le elimina din sistem, reparand fisierele corupte si protejand datele personale ale utilizatorului si identitatea acestuia in mediul online. 
      Bitdefender Internet Security 2013 nu are optiuni de encriptare a datelor si fisierelor si distrugere a acestora, insa se descurca excelent in rest. Asistenta telefonica sau online este mereu pe fir, iar programul ramane vigilent, gata sa elimine orice amenintare. Multiplele niveluri de protectie si aparare ale acestui program asigura siguranta pe internet si firewall-ul abil protejeaza calculatorul de orice amenintare cibernetica.



    Va puteti simti protejati folosind oricare dintre aceste programe de protectie pe Internet care isi fac treaba foarte bine si care au scoruri destul de mari in teste. Daca unele din aceste programe sunt gratuite sau au mai multe optiuni decat altele depinde de situatia ideala in care acestea sunt folosite. Cele mai multe dintre cele aflate in top 10 cele mai bune solutii complete de protectie pentru Internet sunt special create pentru protectie personala, insa pot fi utilizate si pentru protejarea sistemelor office in numar mic de exemplare.

      Pe locul doi in  cele mai bune solutii complete de protectie pentru Internet se afla Kaspersky Internet Security 2013. Acesta include toate optiunile de care un utilizator ar avea nevoie pentru a isi proteja calculatorul, informatiile personale si familia. Softul detine optiuni de control parental pentru protectia si monitorizarea copiilor in timp ce acestia navigheaza pe Internet. 
     Pentru Kasperski niciun virus nu se afla in siguranta, acest soft reusind sa detecteze fara cusur toate programele malitioase ce dau tarcoale pe Internet. Kasperski permite utilizarea unui browser securizat in modulul de online banking, iar optiunea de safe run permite analiza tuturor site-urilor pe care utlizatorul navigheaza.


      In  cele mai bune solutii complete de protectie pentru Internet locul trei este ocupat de Panda Internet Security 2013. Panda foloseste tehnologia cloud-based pentru a proteja la cote inalte sistemul personal. Acest produs detine si un browser de siguranta care protejeaza sistemul, optiune de control parental si de recuperare a CD-urilor. 
     Pentru a putea incripta fisiere si a le distruge, utilizatorul sistemului trebuie sa isi upgradeze produsul care nu are nici optiune de scanare a link-urilor din paginile de chat sau socializare. Optiunea de protectie a datelor personale ii permite utilizatorului sa aleaga ce informatii personale raman publice si care sunt folosite pe diferite portaluri, astfel incat el seteaza produsul sa reactioneze dupa cum se cere.
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...