INTREABA-MA ORICE !

Ce este camera Sony

     Camera ultracompacta Sony poate filma si fotografia sub apa pana la o adancime de 60 de metri. GALERIE FOTO



     Sony lanseaza HDR-AS15 Action Cam, o camera ultracompacta full-HD pentru sporturi extreme si filmari de actiune, ideala pentru momente memorabile pe partia de schi. Camera poate filma si fotografia pana la o adancime de 60 de metri sub apa, datorita carcasei rezistenta la apa.

    Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite inregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus in aproape orice conditii, chiar si cele cu iluminare scazuta.

     Obiectivul de calitate Carl Zeiss Tessar are o deschidere de 170 de grade pentru a surprinde aproape toate imprejurimile – de la partiile de ski, la potecile de munte. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare si stabile indiferent de conditiile de filmare.

      Camera dispune de cinci moduri de inregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente in care este necesara o inregistrare indelungata. Cele doua moduri de slow-motion (4x si 2x) permit analiza in detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

      Action Cam poate fi montata cu usurinta pe ghidonul biciletei, dar si pe placa de surf sau snowboard, putand fi utilizata chiar si la adancimi de 60 m. Accesoriile disponibile odata cu lansarea includ montura pentru ghidon, banderola si o montura pentru cap rezistenta la apa – permit pasionatilor de calatorii pe munte, ciclistilor, surferilor si impatimitilor de sporturi marine sa pastreze mai usor amintirile digitale ale celor mai antrenante momente. De asemenea utilizatorii pot achizitiona un adaptor flexibil ce ofera mai multe unghiuri de vizualizare in sus si jos, dispozitivul de prindere pentru mana cu ecran LCD care permite monitorizarea filmarilor, folie anti-ceata pentru a stopa condensul, montura adeziva, carcasa rezistenta la apa si capace pentru diverse conditii de filmare.

      Stick-urile de memorie disponibile pe camera sunt Memory Stick Micro (M2) si Micro SD/SDHC (clasa 4 si cele superioare).

,gadgeturi windows 7,gadgeturi desktop,gadgeturi xp,,magazin gadgeturi,gadgeturi google,gadgeturi vista,gadgeturi auto,gadgeturi dex,
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...